i̇yi şampanya için ürünler (1)

ETYS Serisi - Ve Tamburu

ETYS Serisi - Ve Tamburu

Ürettiğimiz dikey ve yatay Et Tambur Makinesini aşağıdaki özelliklerle sunabiliyoruz: Saatlik ürün işleme kapasitesi 300 ile 1.000 kg arasında soğutmalı Kaşık Karıştırma Hareketli ürün karıştırma ve ürün boşaltma Bu özelliklerle makinelerimiz ürünü sağlar, Marine Etme / Marine Etme Eti yumuşatır. Karıştırma 36 saat dinlenme gibi Üretim sürecini hızlandırır Şişelenmiş / Pişirmeye Hazır Vakum Soğuk zinciri bozmadan taşımaya olanak tanır. Ürün vakum tamburumuz, jambon, omuz, antrikot, bonfile gibi ürünleri vakum altında masaj yaparak yumuşatmak için tasarlanmıştır. Silindirik gövdesi ve balıksırtı iç yapısıyla, ürünün eşit şekilde homojenleşmesini sağlar. Talebe göre geniş ayar aralığına sahip otomasyon sistemi ile, bitmiş ürün miktarını artırır ve etin proteinlerinin en iyi şekilde bağlanmasını sağlar.